Monday, November 17, 2008

Buca di Beppo

Although it was our intention to do this Calamari thing once a month, the temptation to spend an hour on a weekend afternoon together having a drink and experiencing another tasting was irresistible. That's why we ended up at Buca di Beppo in St. Paul on our way back from a vigorous walk on Pike Island in Ft. Snelling State Park.

This turned out to be a great visit given a $10 coupon and a $25 gift card. Because we ordered a salad, we would have been happy with a small order. With the nice bread basket, these rings produced a pretty nice calamari sandwich, and except for being disappointed by the sauce, the quality of the plate was pretty outstanding.
Ayer por la tarde salimos a dar un largo paseo en el parque Snelling, donde los árboles ya se han convertido en palos y los castores estas ocupadísimos haciendo sus casas en el río. No teníamos pensado ir a tomar ninguna ración de calamares, pero al pasar por Buca nos dio la tentación y allí nos fuimos. El camarero se río un rato con nosotros cuando le contamos lo que estábamos haciendo. Los calamares estaban riquísimos. Aunque sigo sin encontrar la ración perfecta, estos calamares se dejan comer muy bien. Lo que no nos gusto nada es la salsa. Era salsa de espaguetis. La ración es grande por eso recomendamos una ración pequeña. No más calamares de momento: nos salen los calamares por las orejas.

1 comment:

Corvus said...

Please continue to post close-ups of the calamari platters.